ONze klant

Capelli Hair & Beauty

Voor de kapperzaak capelli ontwikkelden we een nieuwe website & nieuw logo !
ONze klant

Footsteps productions

Footsteps productions is een fotograaf te Melsele. Wij maakten een website op maat en een gloednieuw logo!
ONze klant

Grid Grafx

Grid Grafx is een bedrijf dat grote drukwerken en tal van andere diensten aanbiedt. Wij maakten een gloednieuwe website volledig op maat!
ONze klant

Hovenier Mats Gogol

Voor tuinaannemer Mats Gogol maakten we een gloednieuwe website op maat met tal van mogelijkheden om zelf aanpassingen te doen en een logo.
ONze klant

Emergy: research project

Emergy is een UX/UI Onderzoek van praso zelf.
ONze klant

Luxabo

Luxabo is een gekend tegelbedrijf in Sint-Niklaas. Wij maakten een nieuwe website op maat, doen het serverbeheer, grafische vormgeving, reclamecamapagnes en tal van andere diensten.
ONze klant

MYtuinarchitect

MYtuinarchitecte, een tuinaannemer te Sint-Niklaas, kreeg van ons een gloednieuwe website en de het ontwerp en druk van een flyercampagne.
ONze klant

Garage Lambin

Wij maakten voor garage Lambin een logo op maat, daarboven kregen ze een korte stijlgids en geanimeerde versie van hun logo.
ONze klant

Loqual

Loqual is een winkelketen die lokale producten verkoopt. Wij maakten een volledige webshop op maat met backoffice zodat verschillende webshopbeheerders hun webshop kunnen aanpassen en updaten bijna bol.com voor lokale producten . Verder doen we voor loqual het sociale media beheer en reclamecampagenes.
web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.