ONze klant

Hovenier Mats Gogol

Website tuinwerken gogol

opdracht

Opdracht

Praso werd benaderd door Mats Gogol, een lokale hovenier die zich richtte op het leveren van hoogwaardige tuin- en landschapsdiensten. Mats was zich bewust van het groeiende belang van een sterke online aanwezigheid om zijn bedrijf te laten opvallen in een competitieve markt. Hij zocht naar een partner die hem kon helpen bij het ontwikkelen van een professionele website en een onderscheidend logo, met als doel zijn bedrijf online te positioneren en aantrekkelijk te maken voor potentiële klanten en zakelijke partners.

Aanpak

Praso nam de opdracht met enthousiasme aan en begon met een grondige analyse van Mats Gogol’s bedrijf, doelgroep en concurrentie. Door deze diepgaande inzichten konden we een op maat gemaakt plan ontwikkelen om zijn digitale aanwezigheid te versterken. Ons team van deskundige ontwerpers creëerde vervolgens een website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gemakkelijk te navigeren en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het logo-ontwerp werd met zorg ontwikkeld om de unieke waarden en identiteit van Mats Gogol’s bedrijf te weerspiegelen, en om een blijvende indruk achter te laten bij zijn doelgroep.

resultaten

Het resultaat was verbluffend. Mats Gogol kreeg een website en een logo die zijn bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigden in de digitale ruimte. De nieuwe online aanwezigheid trok aanzienlijk meer verkeer aan en zorgde voor een positieve eerste indruk bij potentiële klanten en zakelijke partners. Mats kon nu met vertrouwen zijn diensten aanbieden aan een breder publiek, waardoor zijn bedrijf klaar was voor verdere groei en succes.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.