ONze klant

Footsteps productions

opdracht

We kregen de opdracht om een website te hermaken van fotografiebedrijf footstepsproductions.
Omdat onze klant een logo van het internet gebruikte ipv een uniek design suggereerden we om door ons ook een aangepast logo te laten maken.
De klant ging hiermee akkoord en wij gingen aan de slag met het ontwerp.

We tekenden de layout van de website uit om de navigatie en functionaliteiten te visualiseren, daarna zaten we opnieuw samen met klant om te bekijken of de layout alle content die ze wou uploaden kon bevatten.
We begonnen met de ontwikkeling van de nieuwe website op een live subdomein van haar webhosting, de klant koos om over te stappen naar onze hosting en wij zorgden dat de verhuis zonder problemen verliep.
We maakten enkele logo ontwerpen waarvan de klant haar favoriete koos en gingen met de kleuren uit het logo verder om de site te visualiseren.

resultaten

De klant keek live naar ons designproces en gaf nog enkele aanpassingen door, zoals extra copyright beveiliging op haar foto’s en enkele stijlaanpassingen die beter aansloten bij de merkidentiteit die ze aan het opbouwen was.
Tenslotte verhuisden we de website zero downtime, zonder dat de oude website offline ging en redirecten we alle oude pagina’s naar de nieuwe voor SEO.
We geven daarna de klant een login van de website om zelf aanpassingen te doen samen met een korte online gids hoe dit in zijn werk gaat en hoe ze haar kleuren, lettertype en vormgeving best gebruikt.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.