ONze klant

Loqual

opdracht

Loqual, we zijn er klaar voor

Loqual, een prominente winkelketen die lokale producten verkoopt op populaire locaties zoals Grand Bazar Antwerpen en het Waasland Shopping Center, benaderde Praso voor een grootschalig project. De uitdaging was om een uitgebreide webshop te ontwikkelen waar elke ondernemer zijn eigen sectie heeft. Bovendien moest er een op maat gemaakt backofficesysteem worden geïmplementeerd, waarmee ondernemers zelf hun webshop kunnen beheren. Dit dynamische project is ontworpen om te kunnen schalen voor enorme groei, met de mogelijkheid om duizenden producten en honderden ondernemers gestructureerd weer te geven.

Onze aanpak

Praso nam deze uitdaging met vastberadenheid aan en ging aan de slag met een volledig dynamische aanpak. Ons ervaren team werkte nauw samen met de eigenaar van Loqual om de specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. We ontwikkelden een geavanceerd webshopsysteem dat elke ondernemer de mogelijkheid biedt om zijn eigen assortiment te beheren binnen de overkoepelende webshop. Bovendien hebben we een intuïtief backofficesysteem gebouwd waarmee ondernemers eenvoudig hun producten kunnen beheren en hun webshop kunnen aanpassen. Tegelijkertijd zijn we actief betrokken bij het beheer van de sociale mediakanalen van Loqual, waarbij we strategisch geplaatste berichten delen met op maat gemaakte templates.

resultaten

Hoewel het project nog in volle gang is, verloopt de samenwerking met de eigenaar van Loqual uiterst soepel. De webshop staat op het punt om een belangrijke mijlpaal te bereiken, met een systeem dat klaar is om duizenden producten en honderden ondernemers te ondersteunen. Dankzij de nauwgezette planning en uitvoering zal Loqual binnenkort beschikken over een krachtige online aanwezigheid die hen in staat stelt om hun lokale producten op grote schaal te promoten en te verkopen.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.