sociale media

Vanaf €99 per maand

strategische planning

professionele vormgeving

onze sterktes

OP MAAT VAN UW BEDRIJF

in lijn met de huisstijl

unieke templates voor herkenbaarheid

elke post heeft een strategisch doel

consistentie en strategie

concequente aanpak

strategische planning

u heeft meer tijd voor de kern van uw job

hoe gaan wij te werk?

STAP 1

STRATEGIE

Wat willen we bereiken met onze social media? Willen we als bedrijf een bepaalde uitstraling en reputatie behouden? Willen we meer naamsbekendheid krijgen? Willen we meer interactie met onze community? Hanteren we dezelfde strategie op zowel Facebook, Instagram als TikTok? Het is belangrijk om op voorhand na te denken wat de exacte langetermijnboodschap is die de sociale media kanalen moeten overbrengen.

STAP 2

TEMPLATES OP MAAT ontworpen

Op basis van de afgesproken strategie en op basis van de huisstijl maken we social media templates op. Deze templates staan ons enerzijds toe om efficiënt te werk te gaan bij het creëren van content en zorgen er anderzijds voor dat we steeds op een consistente manier zichtbaar zijn op sociale media waardoor we op lange termijn herkenbaar worden. 

STAP 3

PLANNING

Op basis van de strategie kan er een contentplanning of social media kalender opgemaakt worden. Hierin bepalen we wanneer of hoe frequent er gepost moet worden. Per post maken we ook al een korte samenvatting van hoe deze er inhoudelijk uit zal komen te zien. TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, elk kanaal kan hier op verschillende manieren aan bod komen.

STAP 4

UITVOERING

In de uitvoerende fase zorgt Praso voor de absolute ontzorging. Op basis van de social media kalender en strategie die samen besproken werden zorgt Praso ervoor dat jouw social media kanalen actief zijn en beetje per beetje bouwen aan de vooropgestelde doelstellingen.

vanaf €99 per maand

wat bepaalt de prijs?

STRATEGIE EN TEMPLATES

UITVOERING

sociale media

projecten

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.