ONze klant

Emergy: research project

opdracht

Opdracht: Definiëren van de Doelstellingen voor het Emergy UX Design Project

We besloten een UX-designconcept te ontwikkelen voor een concept genaamd “Emergy”. Het doel van de app is om digitale ondersteuning te bieden bij noodgevallen. We hebben de specifieke doelstellingen vastgesteld, zoals het creëren van een intuïtieve gebruikerservaring, het optimaliseren van de toegankelijkheid in noodsituaties en het integreren van essentiële functionaliteiten voor hulpverlening.

Aanpak: Ontwikkelen van een Volledig Uitgewerkt Concept voor de Emergy App

Met de doelstellingen helder voor ogen zijn we overgegaan tot de ontwikkelingsfase. We hebben een uitgebreid UX-designconcept gecreëerd voor de Emergy-app, waarbij we aandacht hebben besteed aan elke fase van de gebruikersreis. Dit omvatte het ontwerpen van een intuïtieve gebruikersinterface, het definiëren van noodscenario’s, het implementeren van snelle en effectieve communicatiemogelijkheden, en het waarborgen van de eenvoudige toegang tot cruciale informatie in stressvolle situaties.

We maakten wireframes, persona’s, user journeys,… Bekijk bovenaan de pagina het volledige project.

resultaten

Resultaat: Oplevering van het Uitgewerkte Emergy UX Design Concept

Het resultaat van ons interne project is een succesvol en  volledig voorbeeld van een uitgewerkt UX-designconcept. We hebben een gebruiksvriendelijke en doelgerichte interface ontwikkeld die in lijn is met de noodsituaties waarvoor de app bedoeld is.

We ontwikkelden een werkend prototype en lieten dit testen door echte gebruikers!

Emergy belichaamt ons streven naar innovatie in digitale oplossingen en benadrukt ons vermogen om creatieve concepten om te zetten in praktisch toepasbare ontwerpen.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.