ONze klant

MYtuinarchitect

We kregen de opdracht om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen voor tuinarchitect Yannick Meul.
Yannick had slechts een onepager en was erg enthousiast over zijn sector, hij wou een uitgebreidere website die meer dienst kon doen als zijn visitekaartje en die in de lijn lag met zijn logo.
We kregen ook de opdracht om flyers te maken voor een beurs waar hij voorgesteld zou worden als één van de plaatsers van Roti-Pools.

Na een uitgebreid gesprek konden we de wensen van Yannick in kaart brengen. Onze klant bleek veel beeldmateriaal te hebben en dit zorgde er voor dat wij veel content hadden om ons design op te baseren. We lieten de ronde vormen van het logo animerend terugkomen in het design en werkten met zijn kleuren en typografie zodat zijn website perfect aansloot bij zijn stijl.

resultaten

We kregen veel complimenten over de layout van de site en blikken terug op een fijne samenwerking. Als beide partijen gepassioneerd zijn in hun vak dan reflecteert dit al snel in een mooi eindproduct. We maakten voor Yannick een digitale omgeving om zelf zijn projecten op een eenvoudige manier toe te voegen, het doet ons plezier om te zien hoe onze klant gebruikt maakt van onze diensten.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.