ONze klant

Luxabo tegels en klinkers

Onze opdracht

Luxabo is een ervaren tegelbedrijf te Sint-Niklaas. Ze gingen met ons in zee voor een nieuwe website en nieuwe digitale huisstijl.
Ze wouden een website die perfect was aangepast op alle schermresoluties en zeker op mobiel om ook de jongere generatie aan te spreken die steeds meer eerst het web raadpleegt op de smartphone alvorens naar de toonzaal te komen. Het doel was de klanten naar de toonzaal te krijgen en niet alle producten online te plaatsen.
Een belangrijk aandachtspunt was een vlot werkend contactformulier aangezien het vorige op basis van google forms niet echt professioneel oogde zei de eigenaar.

We zaten eerst samen om al hun wensen in kaart te brengen, we gaven enkele suggesties waaronder een promotiepagina en een artikelpagina. De artikelpagina louter voor SEO en de promotiepagina om toch de interesse en het vertrouwen te trekken van de potentiële klanten. Het hele gamma online is een grote meerwaarde maar geen must, maar als de bezoeker toch enkele producten kan zien met enkele prijzen is hun interesse ongetwijfeld gewekt.

resultaten

We ontwikkelden de website dynamisch zodat er achteraf heel eenvoudig aanpassingen en updates uitgevoerd kunnen worden.
Er werd hierbij rekening gehouden met de huisstijl, zo keerden de vorm, het lettertype en de kleuren van het logo overal terug op de website. Zo kreeg onze klant een duidelijke merkidentiteit die doorgetrokken kan worden in alle producten.
De promotiepagina bleek achteraf een groot succes te zijn, er kwamen regelmatig vragen over in de toonzaal en werd de meest bezochte pagina van de website. Wij waren erg tevreden dat onze suggestie voor meer conversie zorgden.
Luxabo kreeg dankzij praso een stijging in bezoekers van maar liefst 350%

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.