ONze klant

Garage Lambin

Opdracht: Definiëren van de Doelstellingen voor Garage Lambin’s Logo

In deze fase hebben we de basis gelegd voor het project door nauw samen te werken met onze klant, Garage Lambin, om hun specifieke doelstellingen te begrijpen. We hebben diepgaande gesprekken gevoerd om inzicht te krijgen in hun kernwaarden, visie en missie. Deze informatie heeft als fundament gediend voor het bepalen van de boodschap die ze met hun nieuwe logo wilden overbrengen, evenals het identificeren van hun doelgroep.

Aanpak: Creatie van het Logo en Ontwikkeling van de Logo Gids

Na het vaststellen van de doelstellingen zijn we overgegaan tot de creatieve fase. Hier hebben we verschillende ontwerpschetsen gemaakt, rekening houdend met de specifieke wensen van Garage Lambin en de unieke identiteit van hun bedrijf. We hebben voortdurend feedback gavraagd om het ontwerp verder te verfijnen en ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij de verwachtingen van onze klant.

 

Eenmaal het definitieve logo was ontworpen, hebben we een uitgebreide logo gids samengesteld. Deze gids bevat gedetailleerde informatie zoals kleurcodes, lettertypen, en richtlijnen voor het correct toepassen van het logo op verschillende achtergronden en in diverse formaten.

resultaten

Resultaat: Oplevering van het Aangepaste Logo en Logo Gids voor Garage Lambin

Uiteindelijk hebben we het voltooide, op maat gemaakte logo en de bijbehorende logo gids aan Garage Lambin gepresenteerd. Dit markeert het succesvolle einde van het project. Het resultaat is niet alleen een visueel aantrekkelijk logo dat perfect past bij de identiteit van de garage, maar ook een praktische gids waarmee onze klant consistent en effectief het logo kan integreren in diverse marketingmaterialen. We zijn verheugd dat Garage Lambin nu beschikt over een krachtig visueel element dat hun merk versterkt en hen onderscheidt in de markt.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.