ONze klant

Capelli Hair & Beauty

Capelli kapper Sint-Niklaas

opdracht

Opdracht

Capelli, een exclusieve kapperszaak gevestigd in Sint-Niklaas, zocht naar een partner om hun premium merkidentiteit online te versterken. De opdracht voor Praso was duidelijk: ontwikkel een stijlvolle website en logo die perfect aansluiten bij de luxe uitstraling van Capelli en hun doelgroep aanspreken.

Aanpak

Praso ging aan de slag met een grondige analyse van Capelli’s merkidentiteit, kernwaarden en doelmarkt. Met deze inzichten creëerden we een op maat gemaakt ontwerp dat de essentie van Capelli vastlegde. Het webdesign werd geoptimaliseerd voor een elegante gebruikerservaring, terwijl het logo-ontwerp de premium esthetiek van het merk belichaamde.

resultaten

Het resultaat was verbluffend. Capelli’s nieuwe website straalt luxe en stijl uit, waardoor het een onmiddellijke indruk maakt op bezoekers. Het logo sluit naadloos aan bij de premium uitstraling van de kapperszaak en versterkt de merkidentiteit van Capelli. Met hun nieuwe online aanwezigheid kan Capelli nu met vertrouwen klanten aantrekken die op zoek zijn naar hoogwaardige kappersdiensten in Sint-Niklaas.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.