Logo laten maken: prijs. Richtprijzen voor elk budget.

Picture of Marnix Blevi
Marnix Blevi

founder | web designer | ux specialist

meer info

 

Introductie: Logo Laten Maken Prijs – Een Belangrijke Investering In Uw Merk

Bij Praso begrijpen we dat het laten maken van een logo een cruciale stap is bij het opbouwen van uw merkidentiteit. Een professioneel ontworpen logo spreekt boekdelen over uw bedrijf en kan het verschil maken tussen onopgemerkt blijven en een blijvende indruk achterlaten op uw klanten. In deze blogpost verkennen we de verschillende prijsklassen voor het laten maken van een logo, variërend van betaalbaar tot premium. We benadrukken waarom de prijs van een logo recht evenredig is met de waarde die het toevoegt aan uw merk.

Bekijk onze projecten.

Betaalbare Opties: Startend Vanaf 350 Euro

Voor bedrijven met een beperkt budget zijn er opties beschikbaar om een professioneel logo te laten maken, beginnend bij een instapprijs van 350 euro. Deze pakketten kunnen basisontwerpen omvatten met enkele revisierondes om uw voorkeuren te accommoderen. Hoewel de kosten lager zijn, blijft de kwaliteit hoog, waardoor u een degelijk logo kunt verwachten dat uw merk representeert. Bij Praso bieden we deze formule enkel aan in combinatie met andere diensten.

Middenklasse Opties: Tussen 500 en 900 Euro

Voor bedrijven die bereid zijn wat meer te investeren, zijn er middenklasse logo-ontwerppakketten beschikbaar, variërend tussen 500 en 900 euro. In deze prijsklasse kunt u meer complexe ontwerpen verwachten, inclusief gedetailleerdere illustraties en uitgebreidere revisiemogelijkheden. Deze pakketten bieden de flexibiliteit om uw visie volledig tot leven te brengen en zijn ideaal voor bedrijven die streven naar een uniek en opvallend logo. Bij Praso betaalt u voor een standaard professioneel logo 750 euro.

Premium Opties: Meer Dan 1000 Euro Voor Een Uniek Meesterwerk

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een onderscheidend en op maat gemaakt logo van topkwaliteit, bieden premium ontwerppakketten de ultieme oplossing. Deze pakketten, geprijsd boven de 1000 euro, bieden een uitgebreide service, inclusief diepgaande merkstrategieconsultaties, uitgebreide ontwerpopties en onbeperkte revisierondes. Het resultaat is een uniek meesterwerk dat naadloos aansluit bij uw merkidentiteit en een blijvende indruk achterlaat op uw doelgroep.

Waarom Investeren In Een Logo De Beste Beslissing Is Voor Uw Bedrijf

Hoewel het elders misschien goedkoper lijkt te zijn, is het belangrijk om te onthouden dat een logo meer is dan alleen een grafische weergave van uw bedrijfsnaam. Het visualiseert uw merk, waardoor het herkenbaar en memorabel wordt voor uw klanten. Een professioneel ontworpen logo straalt betrouwbaarheid, professionaliteit en betrokkenheid uit. Het is een investering in de toekomst van uw bedrijf, die zich op de lange termijn uitbetaalt in merkherkenning en klantloyaliteit.

Neem vandaag nog contact op met Praso om te ontdekken welk logo-ontwerppakket het beste bij uw behoeften en budget past. Onze deskundige ontwerpers staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces en u te helpen het perfecte logo te creëren dat uw merkwaarden weerspiegelt.

Bekijk ons aanbod in branding

dit vind je misschien ook interessant

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.