de perfecte combo van ontwikkeling, ontwerp & marketing

Marnix Blevi

Founder | web designer
ux specialist

Pieter van de steene

Founder | digital marketeer
brand specialist

Onze partners

praso logo wit png

Over praso

Praso is een digitaal marketingbedrijf dat zich focust op het optimaliseren van de digitale aanwezigheid van hun klanten.

Wij zetten uw bedrijf digitaal op de kaart door het ontwerpen, ontwikkelen en verspreiden van verschillende digitale producten zodat uw merkidenteit opvalt en herinnerd wordt.

Dit vertaalt zich in ons motto, digital presence, we combineren online aanwezigheid ‘presence’ met de nodige uitstraling ‘présence’.

Een nauwe samenwerking met uw partner

een gepassioneerd team

Gebruiksvriendelijk design

In een wereld waarin informatie overweldigend kan zijn streven wij ernaar de visuele ruis te verminderen en gebruikservaring te optimaliseren. Zo ontstaat er een gevoel van kalmte en eenvoud die de gebruikers aanspreekt en betrokken houdt.
Door een duidelijke layout en een goede balans van de visuele elementen brengen wij de essentie van de boodschap die u wil overbrengen naar voren.

eenheid in digitale identiteit

Met een eigen digitale branding creëren we eenheid en harmonie in uw digitale producten.
We beginnen bij het begrijpen van uw bedrijf, uw doelen en uw doelgroep. We vertalen vervolgens die inzichten in een functioneel ontwerp dat de essentie van uw bedrijf weerspiegelt.
We zorgen voor een consistente merkidentiteit waarbij de visuele elementen naadloos op elkaar aansluiten en mikken op een uitstekende gebruikservaring
Dit resulteert in een verfijnde uitstraling die het vertrouwen wekt bij jouw potentiële klant.

een mooi product moet ook gevonden worden

We begrijpen dat een succesvolle digitale aanwezigheid niet alleen afhangt van een aantrekkelijk ontwerp maar ook van een doordachte strategie. We willen een effectieve marketingstrategie op een duurzame manier implementeren die uw doelgroep in kaart brengt en bereikt.
Wij geloven dat dit de sleutel is om jouw merk te laten groeien en jouw conversies en bijgevolg inkomsten te verhogen..

speel in op de trends, wees klaar voor de toekomst

We houden nauwlettend de nieuwste trends in de gaten, niet alleen op het vlak van nieuwe technologiën en ontwikkeling maar we begrijpen ook het weidse landschap van social media en internetrages.
AI speelt een belangrijke rol in onze strategie, we gebruiken deze technologie om gegevensgedreven beslissingen te nemen en de efficiëntie en effectiviteit van onze marketingcampagnes te vergroten.

Samenwerken?

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.