ONze klant

Talogos (USA)

Opdracht: Definiëren van de Doelstellingen voor Tagolos’ High Fidelity Wireframes

In deze fase hebben we de opdracht ontvangen om high fidelity wireframes te creëren voor Tagolos, een vooraanstaande softwareontwikkelaar in de USA, we werkten met Senne Van Steelandt, Data Engineering & Researcher . Onze taak was om hun visie te begrijpen en hun behoeften te analyseren. Dit omvatte het vaststellen van de specifieke functionaliteiten en gebruikerservaringen die ze wensten in de nieuwe software-interface.

Aanpak: Creëren van High Fidelity Wireframes met Material Design System

Met de doelstellingen helder voor ogen, zijn we overgegaan tot de ontwikkelingsfase. We hebben high fidelity wireframes gemaakt, waarbij we gebruik hebben gemaakt van het Material Design System om een gestroomlijnde en intuïtieve gebruikersinterface te creëren. Dit proces omvatte nauwe samenwerking met Tagolos, feedbacksessies en iteraties om ervoor te zorgen dat de wireframes nauwkeurig aansloten bij hun visie en functionele vereisten.

resultaten

Resultaat: Levering van High Fidelity Wireframes voor Tagolos

Het resultaat van ons werk is de succesvolle oplevering van high fidelity wireframes voor Tagolos. Deze wireframes dienen als blauwdruk voor de nieuwe software-interface, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. Door het integreren van het Material Design System hebben we niet alleen aan de verwachtingen van Tagolos voldaan, maar ook gezorgd voor een consistente en moderne uitstraling. Deze nieuwe interface is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd de visuele identiteit van Tagolos te versterken op digitale platforms.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.