ONze klant

Ostdonk Bieren

Opdracht en Aanpak: Nieuwe Website voor Ostdonk Bieren

Opdracht

Bij aanvang van ons project met Ostdonk Bieren, een opkomende groep lokale bierbrouwers uit Haasdonk, was de opdracht helder: ontwikkel een nieuwe website die niet alleen hun groeiende populariteit weerspiegelt, maar ook de unieke smaak en passie achter hun ambachtelijke bieren. De uitdaging hierbij was om een platform te creëren dat niet alleen informatief is maar ook interactief, waar bezoekers eenvoudig kunnen navigeren, bestellingen kunnen plaatsen en de verkooppunten kunnen vinden.

Aanpak

Onze aanpak begon met een grondige bespreking van de visie en doelstellingen van Ostdonk Bieren. In nauwe samenwerking met het team hebben we een website ontworpen die niet alleen aantrekkelijk is qua ontwerp, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is. We integreerden een bestelfunctionaliteit waarmee bezoekers gemakkelijk hun favoriete bieren kunnen bestellen. Daarnaast voegden we een interactieve kaart toe die de verkooppunten van Ostdonk Bieren in Haasdonk en omgeving markeert. Deze aanpak is gericht op het vergroten van de online zichtbaarheid en het stimuleren van directe interactie met de klanten.

resultaten

Resultaat: In Ontwikkeling – Interactieve Website 

Terwijl de website voor Ostdonk Bieren nog in ontwikkeling is, zien we nu al veelbelovende resultaten. De interactieve website belooft niet alleen een visueel aantrekkelijk platform te worden, maar ook een functioneel instrument voor de klanten. De toegevoegde bestelfunctionaliteit en de kaart met verkooppunten zullen de gebruikerservaring verder verrijken en bijdragen aan de groeiende populariteit van Ostdonk Bieren. We blijven nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de website om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen van zowel het team van Ostdonk Bieren als hun gewaardeerde klanten.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.