Hoeveel kost een website laten maken?

Marnix Blevi
Marnix Blevi

founder | web designer | ux specialist

meer info

Bij ons €1250 maar de prijzen schommelen enorm

 

Een van de meest gestelde vragen bij het overwegen van het laten maken van een website is: “Hoeveel kost het?” Het antwoord is echter niet altijd eenvoudig. De kosten van het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het project, de functionaliteiten die nodig zijn, en de ervaring van de ontwikkelaar.  We geven graag een overzicht van de algemene richtprijzen voor het laten maken van een website en eindigen met onze eigen prijzen voor volledig op maat gemaakte websites.

 

Algemene Richtprijzen voor Website Ontwikkeling

Het is belangrijk om te begrijpen dat de kosten voor het laten maken van een website sterk kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen kunnen we echter enkele richtlijnen geven:

  1. Eenvoudige Website: Voor een eenvoudige website met een paar pagina’s en basisfunctionaliteiten zoals contactformulieren en een blog, kunnen de kosten variëren van €500 tot €2000. Deze prijsklasse is vaak geschikt voor kleine bedrijven of freelancers die een basiswebsite nodig hebben om hun aanwezigheid online te vestigen.
  2. Gemiddelde Website: Voor een meer geavanceerde website met extra functionaliteiten zoals e-commerce, reserveringssystemen of gebruikersaccounts, kunnen de kosten variëren van €2000 tot €10.000. Deze prijsklasse is geschikt voor middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een website met meer geavanceerde functionaliteiten en maatwerk.
  3. Complex Maatwerk: Voor zeer complexe websites met uitgebreide functionaliteiten, maatwerk design en integraties van externe systemen, kunnen de kosten oplopen tot €20.000 of meer. Deze prijsklasse is geschikt voor grote bedrijven of organisaties met specifieke en complexe eisen voor hun website.

Het is belangrijk op te merken dat deze prijzen slechts richtlijnen zijn en dat de werkelijke kosten sterk kunnen variëren afhankelijk van de specifieke eisen van het project en de tarieven van de ontwikkelaar.

 

Onze Prijzen voor Volledig Op Maat Gemaakte Websites

Bij Praso geloven we in transparantie en eerlijkheid als het gaat om prijzen. Onze prijzen voor volledig op maat gemaakte websites beginnen bij €1250. Dit omvat een uitgebreide analyse van je behoeften, maatwerk design en ontwikkeling, integratie van functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) zoals WordPress. We streven ernaar om websites van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf.

 

Investeer in Kwaliteit

Het laten maken van een website is een investering in de online aanwezigheid en groei van je bedrijf. Het is belangrijk om te begrijpen dat de kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar dat kwaliteit altijd voorop moet staan. Bij Praso streven we ernaar om hoogwaardige websites te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, tegen eerlijke en transparante prijzen.

Heb je interesse in het laten maken van een website? Lees meer over ons aanbod web design.

Volledig vrijblijvende offerte voor een website op maat?

dit vind je misschien ook interessant

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.