ONze klant

Go For Pro

Opdracht en Aanpak: Advertentiecampagne “Go for Pro”

Opdracht

Voor ons project met “Go for Pro,” een kinesist in Zwijndrecht, was de opdracht duidelijk: ontwikkel een effectieve advertentiecampagne om geschikte kandidaten aan te trekken voor een vacature. De uitdaging hierbij was om visuals te creëren die niet alleen de professionele sfeer van de praktijk weerspiegelen, maar ook de aandacht trekken van potentiële sollicitanten.

Aanpak

Onze aanpak begon met een diepgaande analyse van de doelgroep en de specifieke kenmerken waarnaar Go for Pro op zoek was in een nieuwe medewerker. Vervolgens hebben we op maat gemaakte visuals ontworpen die niet alleen de professionele uitstraling van de kinesistenpraktijk benadrukten, maar ook de unieke cultuur en waarden van Go for Pro. De keuze van de advertentieplatforms en de targetingcriteria waren strategisch gekozen om de juiste doelgroep te bereiken: we kozen voor indeed en meta.

resultaten

Resultaat: Succesvolle Werving met Geïnteresseerde Kandidaten

De advertentiecampagne voor “Go for Pro” bevindt zich momenteel nog in de uitvoeringsfase, maar we zijn verheugd te melden dat er zich al enkele geïnteresseerde kandidaten hebben aangemeld. Dit vroege succes bevestigt niet alleen de effectiviteit van onze strategieën, maar onderstreept ook de kracht van op maat gemaakte visuals en gerichte advertentieplaatsing. We kijken uit naar verdere positieve ontwikkelingen en zijn vastbesloten om het wervingsproces voor Go for Pro tot een succesvol einde te brengen.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.