ONze klant

GFC SK-Beveren

Opdracht: Verbetering van Sociale Media Voor GFC SK-Beveren

Bij aanvang van ons project met GFC SK-Beveren kregen we de taak om hun sociale media aanwezigheid te optimaliseren. Het doel was helder: de online vertegenwoordiging van de club verbeteren, met bijzondere aandacht voor inclusiviteit en betrokkenheid. Om dit te bereiken, startten we met een grondige analyse van hun doelgroep, waarbij we specifieke aandacht besteedden aan de behoeften van mensen met een beperking.

Aanpak: Doordachte Strategieën voor Toegankelijke Content

Onze aanpak omvatte verschillende strategieën gericht op het creëren van toegankelijke content. We implementeerden niet alleen visuele elementen die geschikt waren voor alle doelgroepen, maar stimuleerden ook actieve community-interactie. Door deze aanpak wilden we niet alleen de bestaande volgers aanspreken, maar ook een nieuwe groep supporters aantrekken die zich verbonden voelen met de inclusieve waarden van GFC SK-Beveren.

resultaten

Resultaat: Bloeiende Online Gemeenschap en Toegenomen Betrokkenheid

Na de doordachte uitvoering van onze strategieën zijn de resultaten van het sociale media beheer voor GFC SK-Beveren indrukwekkend. De online gemeenschap is gegroeid, waarbij de betrokkenheid aanzienlijk is toegenomen. De inclusieve content heeft niet alleen de bestaande volgers aangesproken, maar ook nieuwe supporters aangetrokken. Dit project illustreert het succes van een gerichte digitale marketingbenadering voor organisaties met een sociaal doel.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.