ONze klant

Axel lenaerts vastgoed

Axel Lenaerts is een vastgoedgroep met meer dan 30 jaar ervaring. Met 5 kantoren mag het zichzelf gerust een van de grootste vastgoedkantoren in Oost-Vlaanderen noemen. Axel Lenaerts kan dus rekenen op de nodige expertise en naamsbekendheid.

Sinds de samenwerking met Pieter van Praso, die werd gestart in mei 2021, hebben ze een duidelijke doelstelling. Digitaal groeien en zich als bedrijf meer profileren als De Premium Vastgoedpartner.

Het uitkiemen van een goede communicatiestrategie en deze tot in de puntjes uitvoeren is de sleutel van dit project. Stijlvolle social media templates met steeds professionele vastgoedfotografie werd de nieuwe standaard. Google reviews werden geautomatiseerd en gestimuleerd om meer mensen te overtuigen van een kwalitatieve dienstverlenig. Er werd meer content geïntroduceerd met betrekking tot de personeelsleden. Mensen weten graag wie er achter een bedrijf zit en potentiële werknemers zien op social media graag de leuke vibe van een bedrijf.

resultaten

Zoals bij vele veranderingen in de communicatiestrategie begonnen we ook bij Axel Lenaerts de resultaten pas op lange termijn te zien. Eerlijk? De eerste maanden waren de resultaten niet spectaculair. Nu hebben we echter wél mooie cijfers om mee thuis te komen en is de nieuwe digitale communicatiestrategie echt op toerental. Op een jaar tijd (tussen juni 2022 en juni 2023) werden er maar liefst 308 nieuwe 5-sterrenreviews op Google achtergelaten voor Axel Lenaerts. Op minder dan een jaar tijd (tussen 1 januari 2023 en 1 september 2023) zagen we het aantal Instagramvolgers verdubbelen: van 1.300 naar 2.600. De nieuwe contentstrategie is duidelijk een succes.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.