ONze klant

Veggiebasket

De opdracht van veggiebasket: meer vindbaarheid

Voor de opdracht van VeggieBasket, een groenten- en fruitleverancier in het Waasland en omstreken, richtte ons digitaal marketingbedrijf, Praso, zich op het ontwikkelen van een SEO-geoptimaliseerde blogpagina, gebouwd in wordpress en ontworpen met elementor op basis van het design van de bestaande website.

Ons doel was niet alleen om informatieve en boeiende inhoud te leveren, maar ook om de klant vertrouwd te maken met AI-toepassingen. We begonnen met een grondige analyse van VeggieBasket’s doelgroep en concurrenten om een effectieve contentstrategie te formuleren.

Onze aanpak met AI

Daarna introduceerden we AI-strategie, we deden een zoekwoordanalyse en contentoptimalisatie, om de blogpagina te versterken.

We implementeerden ook analyse functionaliteiten  zoals google search console en google analytics voor het begrijpen van gebruikersgedrag en het personaliseren van de gebruikerservaring. Het leerproces voor VeggieBasket omvatte trainingssessies en handleidingen om hen vertrouwd te maken met de AI-strategie waardoor ze zelfstandig wijzigingen en verbeteringen konden aanbrengen.

resultaten

Het resultaat van ons project voor VeggieBasket was een geoptimaliseerde blogpagina die niet alleen hoger scoorde in zoekmachines dankzij doelgerichte SEO-strategieën, maar ook een toename in organisch verkeer en betrokkenheid vertoonde. Door AI toe te passen, kon VeggieBasket de prestaties van de website nauwlettend volgen, inhoud efficiënt beheren en zelfs anticiperen op veranderingen in zoekalgoritmen.

De samenwerking resulteerde niet alleen in een succesvolle online aanwezigheid voor VeggieBasket, maar ook in het empoweren van hun team om voortdurend te evolueren met behulp van digitale marketing en AI-technologieën. Het project diende als een succesvolle illustratie van de synergie tussen marketingstrategieën en geavanceerde technologieën voor bedrijven in de voedingsindustrie.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.