ONze klant

The Wildlinger

De website van The Wildlinger

Voor de opdracht van TheWildlinger, een avontuurlijk reisbureau, heeft Praso de website volledig herontworpen met als doel het verbeteren van prestaties, veiligheid en functionaliteit. De aanpak begon met een grondige analyse van de bestaande website en een diepgaand begrip van de doelstellingen van TheWildlinger. We identificeerden de noodzaak van een snellere en veiligere website en introduceerden nieuwe functies om de gebruikerservaring te verrijken.

 

De website functionaliteiten

We implementeerden een efficiënt reservatiesysteem, een interactieve kaart met alle reizen, een dynamische blogpagina en een speciale sectie voor reiservaringen en reviews. Daarnaast integreerden we SEO-tools voor het optimaliseren van de website voor zoekmachines. We voorzagen trainingssessies om het team van TheWildlinger vertrouwd te maken met de nieuwe functionaliteiten en AI-toepassingen, waardoor ze zelfredzaam werden in het beheer van de site.

resultaten

Het resultaat van ons project voor TheWildlinger was een geüpgradede website die niet alleen aanzienlijk sneller en veiliger was, maar ook een verhoogde gebruikersinteractie en betrokkenheid vertoonde. Het toevoegen van het reservatiesysteem en de interactieve kaart vereenvoudigde het boekingsproces voor klanten, terwijl de blog en de reiservaringenpagina een boeiende contentervaring boden.

Dankzij de implementatie van SEO-tools en een SEO strategie op maat verbeterde de website zijn zichtbaarheid in zoekmachines, wat resulteerde in een toename van organisch verkeer. Bovendien kon het team van TheWildlinger zelfstandig werken met de tools voor continue optimalisatie. H

et project demonstreerde niet alleen de technische verbeteringen, maar ook de empowerment van TheWildlinger om hun online aanwezigheid te beheren en uit te breiden met geavanceerde digitale tools.

Kortom een zeer fijne samenwerking!

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.