Prazo

Picture of Marnix Blevi
Marnix Blevi

founder | web designer | ux specialist

meer info

Ben je op zoek naar Prazo? Het digitaal marketingbedrijf in Sint-Niklaas?

Het is eigenlijk Praso met de letter S.

We merken dat veel mensen ons soms vinden onder de naam “Prazo”. Het klinkt misschien als een tropische cocktail of een exotische vakantieplaats, maar wat je eigenlijk zoekt is Praso, jouw digitaal marketingbedrijf in Sint-Niklaas!

 

En toch kwam je bij ons, hoe komt dat?

Ja, deze blogpost heeft ook een doel: SEO! Zoekmachines zijn dol op correct gespelde namen, maar ze houden er ook van om fout gespelde varianten te herkennen. Door dit artikel te schrijven, zorgen we ervoor dat zelfs als je ons per ongeluk zoekt onder “Prazo”, je alsnog bij ons, Praso, terechtkomt.

 

Wat doet Praso precies?

Terwijl je hier bent (en hopelijk een beetje lacht om de naamverwarring), laten we je snel vertellen wat we doen bij Praso:

  • Web Design op Maat: Van eenvoudige websites tot complexe, op maat gemaakte platforms, wij ontwerpen en ontwikkelen alles met een focus op gebruiksvriendelijkheid en esthetiek.
  • Branding en Logo Design: Jouw merk is jouw identiteit. We helpen je een krachtige en herkenbare visuele identiteit te creëren.
  • Advertentiecampagnes op Verschillende Platformen: Van Google Ads tot social media campagnes, we zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt.
  • Social Media Beheer: We helpen je een sterke aanwezigheid op sociale media op te bouwen en te onderhouden.
  • SEO en Copywriting: Zoekmachineoptimalisatie en pakkende teksten zijn onze specialiteiten. We zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent en jouw boodschap helder overkomt.
  • UX en UI Design: Gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke ontwerpen die de gebruikerservaring verbeteren.

Delen

samenwerken?

Zin om samen te werken?

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.