Freelance web designer

Picture of Marnix Blevi
Marnix Blevi

founder | web designer | ux specialist

meer info

Jouw Partner in Freelance Web Design

Bij Praso krijg je de prijs en persoonlijke aanpak van freelancers, gecombineerd met de professionaliteit en het resultaat van een agency. Of je nu een klein project hebt of een grote website wilt laten ontwikkelen, Marnix Blevi, Pieter Van De Steene en de rest van ons team staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met onze uitgebreide ervaring en geïntegreerde aanpak bieden we je niet alleen een prachtige website, maar ook de ondersteuning en expertise die nodig is om online succesvol te zijn. Kies voor Praso en ontdek hoe wij jouw digitale doelen kunnen realiseren.

 

Marnix en Pieter van Praso zetten uw bedrijf digitaal op de kaart

Wij zijn een collectief van freelancers, web design, marketing, grafisch design,… 

 

1. De Voordelen van een Freelance Web Designer

Het inhuren van een freelance web designer biedt verschillende voordelen die bijdragen aan het succes van jouw online aanwezigheid:

  • Flexibiliteit: Freelancers zijn vaak flexibeler dan vaste medewerkers. Ze kunnen hun schema aanpassen aan jouw deadlines en hebben de mogelijkheid om snel te reageren op wijzigingen of updates.
  • Expertise: Veel freelancers hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en brengen een breed scala aan vaardigheden mee. Dit betekent dat ze vaak innovatieve oplossingen en frisse ideeën kunnen bieden.
  • Kostenbesparing: Omdat freelancers per project werken, kunnen ze kosteneffectiever zijn dan het inhuren van een fulltime werknemer. Je betaalt alleen voor de specifieke diensten die je nodig hebt, zonder extra kosten zoals sociale lasten en werknemersverzekeringen.

 

freelance web designer

 

2. Praso: De Perfecte Mix van Freelancers en een Agency

Bij Praso bieden we je het beste van twee werelden: de prijs en persoonlijke aanpak van freelancers, gecombineerd met de professionaliteit en het resultaat van een agency. Ons team bestaat uit ervaren professionals die jouw projecten met toewijding en expertise aanpakken. Twee van onze belangrijkste teamleden zijn:

  • Marnix Blevi: Als freelance web designer en UX designer zorgt Marnix voor gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke websites die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep.
  • Pieter Van De Steene: Pieter is onze freelance marketeer en sociale media expert. Hij helpt je bij het opzetten en beheren van effectieve marketingcampagnes die jouw online zichtbaarheid vergroten

Delen

samenwerken?

Praso is een snelgroeiend collectief van freelancers in digitale marketing

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

Startersdeal

20% korting

van 15/09 tot 15/10

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.