ONze klant

Ikmaaktijd.be

De vraag van de klant

Pieter Tuytten, een expert in Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), wilde een website ontwikkelen om zijn lessen te verkopen en te publiceren. Hij zocht een platform waar hij video’s kon toevoegen, blogposts kon publiceren en lessen kon plaatsen en aanpassen. Het doel was een gebruiksvriendelijke en professionele website te creëren die zijn expertise effectief kon presenteren en verkopen.

Implementatie

Praso begon met het begrijpen van de specifieke wensen en doelen van Pieter. We ontwierpen een strakke en professionele website die perfect aansluit bij zijn merk. Ons team integreerde een videoplatform voor het uploaden van lesvideo’s, evenals een gebruiksvriendelijk blogsysteem waarmee Pieter eenvoudig nieuwe content kan plaatsen. Daarnaast implementeerden we een flexibel lessysteem zodat hij zijn lessen moeiteloos kan beheren en aanpassen.

resultaten

Het resultaat was een zeer tevreden klant. Pieter Tuytten kreeg een strakke, professionele website die niet alleen zijn NLP-lessen effectief presenteerde, maar ook de functionaliteit bood om zijn content zelf te beheren en te updaten. De website werd een waardevol instrument voor Pieter om zijn kennis te delen en zijn bedrijf uit te breiden.

web design praso sint-niklaas

kom vrijblijvend langs

formulier verzonden

Wij sturen een bevestiging per mail, bekijk uw spamfolder als hij niet onmiddellijk aankomt.